Denna webbplats använder cookies för att underlätta din användning av webbplatsen. Mer information

Varumärket alpha innotec

alpha innotec är ett varumärke från ait-deutschland GmbH, ett företag specialiserat på energieffektiva lösningar, speciellt inom värme, kyla och ventilation. alpha innotec fokuserar på utveckling, produktion och försäljning av innovativa och användarvänliga värmepumpar från Tyskland för den internationella marknaden. alpha innotec säljer även andra produkter inom sol och ventilationssegmenten.

alpha innotec tillhandahåller sin egna service via den egna fabriken och via ett nationellt service nätverk, på den internationella marknaden består servicenätverket av utbildade partners för att bistå kunder. alpha innotec har sedan 1998 koncentrerat sig på att utveckla och producera innovativa värmepumpar och är nu en av de ledande tillverkarna i Tyskland och på den internationella marknaden.

Kvaltitet, utveckling och tillförlitlig funktion

alpha innotec´s produkter står för kvalitet, nytänkande, enkelhet och tillförlitlig funktion. Tack vare oberoende av ändliga energiresurser och dess höga energieffektivitet på värmepumpar så är alpha innotec ett ”grönt varumärke”, vilket spelar en stor roll i att uppnå en ekologisk och ekonomisk uthållighet.

Läs mer om "the better way to heat"