Search is currently not available.

Försäljnings- och kundservice

Vi gör det vi kan bäst! Det är vårt tydliga löfte till våra kunder. Att kunden är nöjd är det centrala i vårt servicekoncept – inte bara vid försäljningen utan även under värmepumpens många års drift.

Produktfördelar:

1. Tillgänglighet

Vid underhåll eller systemfel kan fastighetsägaren snabbt komma i kontakt med vår support - och servicetekniker kan snabbt vara på plats – innan ett fel leder till problem.

2. Idrifttagning med hjälp av våra egna kyl- och värmepumpstekniker

Våra välkvalificerade servicetekniker ser till att din värmepump fungerar felfritt. De har mångårig erfarenhet, stor produktkännedom och optimerar inställningarna enligt dina önskemål.

3. Kostnadsfri alpha web- och alpha app-anslutning

Var du än befinner dig kan du enkelt och bekvämt styra och övervaka din värmepump via AlphaWeb och AlphaApp. Båda applikationerna ingår utan extra kostnad i vårt omfattande servicepaket.

4. 5 års fullständig garanti

Alltid bekymmersfri drift – från och med att våra servicetekniker har satt systemet i drift och 5 år framöver har du 100-procentig tillverkningsgaranti. Din värmepump kommer att vara i toppskick och du slipper oroa dig för oförutsägbara reparationskostnader.